top of page

Política de privadesa

Quin tipus d'informació recolectem?

Rebem, recollim i emmagatzemem qualsevol informació que ingressi en el nostre lloc web o ens proporcions d'una altra manera.

Podem fer servir eines de programari per mesurar i recopilar informació de la sessió, inclosos els temps de resposta de la pàgina, la durada de les visites a determinades pàgines, la informació d'interacció de la pàgina i els mètodes utilitzats per navegar fora de la pàgina.

La meva web està allotjada a la plataforma Wix.com. Wix.com ens proporciona la plataforma en línia que ens permet informar-te dels meus productes i serveis. Les teves dades poden emmagatzemar a través d'l'emmagatzematge de dades de Wix.com, les bases de dades i les aplicacions generals de Wix.com. Ells emmagatzemen les dades en un lloc segur darrere d'un tallafocs.

Utilitzaré el que m'enviis pels formularis només per a informar-te del que em solicitis i mantenir-te al dia de les propostes i novetats que ofereixo, les teves dades no es cedeixen ni es venen a tercers.

Em reservo el dret de modificar aquesta política de privacitat en qualsevol moment, per tant, revisa-amb freqüència. Els canvis i aclariments tindran efecte immediatament després de la seva publicació en la pàgina web. Si faig canvis substancials a aquesta política, et notificarem que s'ha actualitzat, perquè sàpigues quina informació recollim, com la utilitzem i en quines circumstàncies, si escau, fem servir o divulguem la informació.

Si desitges: accedir, corregir, modificar o eliminar qualsevol informació personal que tinguem sobre tu, estàs convidat a contactar-me a quim.dasquens@gmail.com

bottom of page